Raja-Karjala

< ==  Pääsivulle 

- Uusi keskusteluryhmä perustettu  14.4.2005

 

Raja-Karjalaisten sukututkijoiden, sekä Karjalaisen kulttuurin ja perinnetiedon kerääjien oma sähköpostiryhmä, jossa jäsenet voivat vaihtaa tutkimustietoja ja kokemuksia sekä keskustella kaikista sukututkimukseen ja Raja-Karjalan alueeseen liittyvistä aiheista. Vältämme poliittisia aiheita täällä. Osallistuminen on ilmaista.

Tässä foorumi eli ryhmän kotisivu =>    http://groups.yahoo.com/group/Raja-Karjala 

Littymisestä ryhmään, eli sähköpostilistalle:

Sivu on englanninkielinen mutta älä säikähdä.  Jos sinulla ei ole vielä yahoo-tunnusta, voit rekisteröityä  klikkaamalla ryhmän sivulta  painiketta Join this group ja sitten avautuvasta ikkunasta  Sign up kohdasta .  Laita muistiin tiedot jotka kirjoitat, salasanat ja tunnukset tiedät vain Sinä!   

Tässä vähän vielä englannin kieltä jota rekisteröinnissä tulee vastaan.

(Firstname = etunimi, Last name= sukunimi, Yahoo Id = keksi tunnus (ei ä ja ö kirjaimia),  Password = salasana väh. 6 kirjainta tai numeroa,    If You Forget Your Password.= .Jos unohdat salasanan =   Customizing Yahoo!= ei tarvitse täyttää,  

Kirjoittaminen ryhmään:   Raja-Karjala@yahoogroups.com 

Viestejä voi lukea vaikka ei ole kirjautunut jäseneksi, kirjoittamaan pääsee vain jäsenet. Kuvia pystyy myös tuonne Photo kansioon jäsenet laittamaan. Siellä on kokeeksi joku kuva. - Viestit voi halutettessaan ohjata tulemaan omaan normaaliin sähköposti osoitteeseen ja siitä myös kirjoitetaan ja vastataan ryhmälle, eli jäsenet kirjoittavat listalle osoitteeseen Raja-Karjala@yahoogroups.com Ryhmältä tulevat viestit erottuu muista että siinä on tuo [Raja-Karjala]  sana hakasuluissa edessä.  

Tällä pyrkimyksemme on että saisimme laajemmin yhteyksiä  yli  koko Raja-Karjalan  alueen, ja voisimme auttaa toisiamme hakemaan sukutietoja .

Jokainen vastaa omista viesteistään. Alle 100v henkilöiden yksilöintitietoja ei pidä kirjoittaa, kuten ei tietenkään mitään loukkaavia viestejä. Samoin vältämme poliittisia aiheita täällä listalla.

Listan valvojana ja perustajana minulla on oikeus poistaa asiattomat, loukkaavat viestit  tai  häiriköt.  

Kevät  tutkimusterveisin; 

 Heikki Jeronen 

Raja-Karjala-owner@yahoogroups.com

salmi @ telemail.fi    (poista välit)

 

Group Email Addresses  - Ryhmän osoitteet: